Ο Γιώργος Πεταλωτής συζητά με τους Εθελοντές Διαδικτύου

Μπορεί κανείς να υποστηρίξει σήμερα ανεπιφύλακτα, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ο πιο σύγχρονος, προοδευτικός και δημοκρατικός, σε ότι αφορά τη λειτουργία, πολιτικός σχηματισμός διακυβέρνησης στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της δημοκρατικής αυτής λειτουργίας δημιουργήθηκαν και οι Εθελοντές Διαδικτύου, που σαν σκοπό έχουν να «χρωματίσουν» με πράσινη μπογιά τον κυβερνοχώρο.
Οι εθελοντές οργανωμένοι ανά νομαρχιακή συνεργάζονται με τις τοπικές δυνάμεις ώστε, αφενός για να γνωρίζουν όλοι τις δυνατότητες πολιτικής δράσης που υπάρχουν μέσω του διαδικτύου, αφετέρου να δημοσιοποιούν υλικό, να δημιουργούν τοπικά ή θεματικά φόρα διαλόγου κλπ. Το Διαδίκτυο δεν πρέπει να αποκλείει κανέναν από τον διάλογο και οι εθελοντές διασφαλίζουν και παρεμβαίνουν τοπικά, ώστε όλοι οι πολίτες να γνωρίζουν ότι μπορούν να λάβουν τον λόγο και μέσω του Διαδικτύου.
Με αυτό το σκεπτικό, οι Εθελοντές Διαδικτύου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κομοτηνή στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης συμμετέχουν στο διάλογο και ρωτούν τον βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Γιώργο Πεταλωτή για θέματα που απασχολούν την νέα γενιά και όχι μόνο. Η συζήτηση με τον Γιώργο Πεταλωτή θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο μέσω των blogs.
Οι χρήστες του διαδικτύου και οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην συζήτηση αυτή μπορεί να καταθέσει τις ερωτήσεις του, μέχρι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2007,
στo email [ interview.petalotis@gmail.com ] ή στα παρακάτω blog:
[ 69100 ]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

greekjurists@greekjurists.gr
Cc: ccbe@ccbe.eu
ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-03-2008
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΚ 54122 ΤΗΛ 2310507000
ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Συγχαρητήρια στον νομικό κόσμο της βόρειας Ελλάδος, και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης , που τιμώρησε τον απερχόμενο κ Γαρουφα, ο οποίος με τα κυκλώματα που είχε στήσει μαζί με εισαγγελέα κ Φλωριδη και κ Μπομπολη, και δικηγόρους καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης , και άλλους δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές, είχαν αποκλείσει σχεδόν, την πληθώρα των νέων νομικών από υποθέσεις.
Ο κ Γαρουφας και το όλο κύκλωμα με φλωριδη και Σια, θα μπορούσαν να στήσουν μια ανώνυμη εταιρεία, αφού εκδιωχθούν από το δημόσιο,(μάλιστα να έχουν και ως ειδικό σύμβουλο τον κ Σανιδά, όταν θα έχει πάει σπίτι του), και να εργασθουν.εκει να ιδουμε με πόσες υποθέσεις στο εξής θα δουλεύουν.Ο Κ Σανιδας με εντολη της κυβερνησης , και με το ολο υπηρετικο πρωσοπικο του, ειναι πισω από κάθε συγκαλιψη σκανδαλου, καταχρησης δημοσιου χρηματος, καλυψη απατεωνων, και γενικα την
Καταληξη κάθε σοβαρης και παρανομης υποθεσης σε αρχειο. Ο νομικος κοσμος της ελλαδας δεν αξιζει τετοια τυχη.
Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη, που έχει προεκτάσεις με Πανάγιους, και Τσιτουριδιδες, πρέπει να διαλυθεί.
Υπάρχουν άριστοι εισαγγελείς και δικαστές, που έχουν ικανότητες και ήθος, και κατάρτιση.
Στο διαδυκτιο καθημερινά αποκαλύπτονται στοιχεία
που καταδεικνύουν την παρανομία και την κλοπή δημόσιου χρήματος, από τέτοια κυκλώματα.
ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Εάν κάποιος σε μηχανές αναζήτησης δώσει λήμματα., όπως παραδικαστικο, κυκλώματα σε δικαστήρια, κλοπή κοινοτικών κονδυλιών, απατή, και γενικά οτιδήποτε σχετικό, θα εκπλαγεί με τα όσα συμβαίνουν.
Η ατιμωρησία και η πρόκληση είναι απαράδεκτη.
Ακόμη και σε ιστοσελίδες νομικών έχει αναρτήσεις με απολύτως σχετικά θέματα.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.
html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
http://www.kentri.gr/3/post-384.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2834
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
http://www.aei-tei.gr/948.html
http://www.kentri.gr/cat-3/

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
Ποινικων-πολιτικων-διοικητικων, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΤΗΛ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
Μετα απο τα δημοσιευματα στο διαδυκτιο , αλλα και απο δικη μας ερευνα, προκυπτει ενα πραγματικο γεγονος, το οποιο προσβαλει και υποβαθμιζει ολη την δικαιοσυνη.
Εχει στηθει ενα κυκλωμα μεταξυ κ Σανιδα, κ Φλωριδη, κ Μπομπολη, και του απερχομενου κ Γαρουφα πρωην προεδρου Δ Σ θεσσαλονικης, οι οποιοι εχουν αφησει ιχνη των δρασεων τους, και θα πρεπει να παυθουν αμεσα ολοι τους.ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.
Γεγονοτα
1.Εδω και τρια ετη σκοπιμα δεν συντασσονται κατηγορητηρια στην εισαγγελια θεσσαλονικης, επιλεκτικα, με δηθεν μεριμνα του κ φλωριδη, ενω υπαρχουν κατηγοριες απο εγγραφα εντιμων εισαγγελεων, για Παναγους και απατεωνες της Δημ. Ζωης. (οι κατηγορουμενοι ειναι κομματικα πατρεχαμενα ρουσφετολογικα ανθρωπακια)
2.Το κυκλωμα χρησιμοποιει αλλους μυημενους στις δρασεις τους.παραδειγμα αιμιλιος Καρακωστας ο ορκωτος λογιστης, Παπαδοπουλος καθηγητης πανεπιστημιο μακεδονιας,(ποσες υποθεσεις εχει παρει ο κ παπαδοπυλος και το συναφες παραμαγαζο του με δικαστες?) και αλλοι. υποθεσεις , εταιρεια διακεντρος Α.Ε -Σπανος με Αριστοτελειο Πανεπ Θεσ/νικης δισεκατομμυρια τεχνικα εργα με ευρο, και κουκουλωμα ατασθαλιων.(κοινοτικα κονδυλια)
μαλιστα τωρα τελευταια διοριστηκε ο Κ Καμπουρογλου ασφαλιστης, για την διαχειριση των ως ανω τεχνικων εργων με α.π.θ.(ο φλωριδης με καποιους δικαστες ειναι ανεξελεγκτοι)
3.Εχουν εκδοθει αποφασεις δικαστηριων που εχουν στηριχθει σε γνωματευσεις , οι οποιοι γνωματευσαντες δεν ειχαν τυπικα και ουσιαστικα προσοντα εκ του νομου.
Την περιοδο απο 2001 εως και 2007 α! εξαμηνο υπαρχουν στοιχεια , για τα οποια ο κ σανιδας και εχει κουκουλωσει. και εχει σκοπιμα παραβλεψει.υποθεση χρουση με κ κατσουλακου ανακριτης, και αλλα.(υποθεση χρηματιστηριου, πρατηριου υγρων καυσιμων στρατου, κλοπη φπα 40 δις απο εφοριακους, και δικηγορους, ο διορισμος καποιου ιπεκη σε πολυεθνικη με δισεκατομμυρια αντικειμενο,
Τα περιουσιακα στοιχεια της δεκαετιας ολων των εμπλεκομενων στο κυκλωμα αναλυτικα και σε δημοσιοτητα.φλωριδης-μπομπολης, σανιδας (εκτος της παρανομης εξοχικης στο πορτο γερμανος.)
μαλιστα προτεινουμε οι ιδιοι μονοι τους να δημοσιοποιησουν ολα τα περιουσιακα τους στοιχεια.οι δικηγοροι της θεσσαλονικης και ιδιως οι νεοι εχουν τιμωρησει αυστηρα τον εμπλεκομενο κυριο γαρουφα συνεργατη του κ φλωριδη, και κ σανιδα με πολιτικη καλυψη .
Οι νεοι και οι εντιμοι δικηγοροι, θα αρχισουν να περνουν υποθεσεις, μονο οταν εκλειψει το κυκλωμα φλωριδη-δικαστων.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3215#more-3215


ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ¨ΘΕΣ 14-03-2008
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΚ 54122 ΤΗΛ 2310507000
ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
KAI ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗΣ Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ
ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ 2003 ΕΩΣ 2007 ΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΔΑΛΑΚΙΟΥΡΙΔΟΥ, Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ Κ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΑΙΜ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΩΝ.

Συγχαρητήρια στον νομικό κόσμο της βόρειας Ελλάδος, και
ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης , που τιμώρησε τον απερχόμενο κ
Γαρουφα, ο οποίος με τα κυκλώματα που είχε στήσει μαζί με

εισαγγελέα κ Φλωριδη και κ Μπομπολη, και δικηγόρους
καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης , και άλλους
δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές,
είχαν αποκλείσει σχεδόν, την πληθώρα των νέων νομικών από υποθέσεις.
Ο κ Γαρουφας και το όλο κύκλωμα με φλωριδη και Σια,
θα μπορούσαν να στήσουν μια ανώνυμη εταιρεία, αφού
εκδιωχθούν από το δημόσιο,(μάλιστα να έχουν και ως ειδικό


σύμβουλο τον κ Σανιδά, όταν θα έχει πάει σπίτι του), και να εργασθουν.εκει να ιδουμε με πόσες υποθέσεις
στο εξής θα δουλεύουν.Ο Κ Σανιδας με εντολη της κυβερνησης , και με το ολο υπηρετικο πρωσοπικο του, ειναι πισω από κάθε συγκαλιψη σκανδαλου, καταχρησης δημοσιου χρηματος, καλυψη απατεωνων, και
γενικα την Καταληξη κάθε σοβαρης και παρανομης υποθεσης σε αρχειο. Ο νομικος κοσμος της ελλαδας δεν αξιζει τετοια τυχη.
Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη, που έχει προεκτάσεις με
Πανάγιους, και Τσιτουριδιδες, πρέπει να διαλυθεί.
Υπάρχουν άριστοι εισαγγελείς και δικαστές, που έχουν
ικανότητες και ήθος, και κατάρτιση.
Στο διαδυκτιο καθημερινά αποκαλύπτονται
Στοιχεία που καταδεικνύουν την παρανομία και την κλοπή δημόσιου χρήματος, από τέτοια κυκλώματα.
ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΣΥΣΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΕΕΚ? ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο Κ ΦΛΩΡΙΔΗΣ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΛΩΡΙΔΗ?
Εάν κάποιος σε μηχανές αναζήτησης δώσει λήμματα.,
όπως παραδικαστικο, κυκλώματα σε δικαστήρια, κλοπή κοινοτικών κονδυλιών, απατή, και γενικά οτιδήποτε σχετικό, θα εκπλαγεί
με τα όσα συμβαίνουν.
Η ατιμωρησία και η πρόκληση είναι απαράδεκτη.
Ακόμη και σε ιστοσελίδες νομικών έχει αναρτήσεις με
απολύτως σχετικά θέματα.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.
http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος
Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΣΘ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8-09-2008
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ Κ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ.
ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.,ΚΑΙ ΜΜΕ.

Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έστειλαν για οικονομικό έλεγχο
στην υπό εκκαθάριση ομοσμονδια , έναν δικηγόρο όνομα βουρουτζης, ο οποίος κατόπιν ερευνών που διενεργήσαμε είναι φίλος και συνεργάτης του επίσης δικηγόρου κ Α ΧΑΛΙΚΙΑ.
Ο Α Χαλικιάς ειναι αυτος ο οποιος ζητησε την διενεργεια οικονομικου ελεγχου στην ομοσπονδια, με σχετικη αναφορα.
Θεωρουμε οτι η υποθεση εχει ελεγχους με πολλα εκατομμυρια ευρο, και διαφωνουμε με τον διορισμο του
Δικηγορου, ΒΟΥΡΟΥΤΖΗ.
Επισης απο τα μμε και απο εγκυρες πληροφοριες, μαθαινουμε οτι με το συστημα των γνωμοδοτησεων, (οπως προσφατα με το Βατοπεδι), υπαρχει μεσα στα δικαστηρια ενας στημενος μηχανισμος, με εισαγγελεις, οπως Φλωριδης-Μπομπολης-Καμηλαρης,(ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝΙΔΑ-ΚΟΝΤΑΞΗ) οι οποιοι φροντιζουν να τοποθετουν σε υποθεσεις τον κ Βουρουτζη ως νομικο, για να γνωμοδοτει σε υποθεσεις, και να λαμβανονται αντιστοιχες αποφασεις.
Μας πληροφορουν εγκυροι νομικοι κυκλοι απο Αθηνα και Θεσσαλονικη, οτι ο κ βουρουτζης κατα συστημα εδω και δεκα ετη, γνωμοδοτει σε πολλες υποθεσεις, και βαση αυτων των γνωμοδοτησεων, στηριζουν αποφασεις.
Επισης οι ιδιοι κυκλοι αναφερουν πραγματικα γεγονοτα
οπως, γνωμοδοτηση απο κ Βουρουτζη σε οικονομικη διαχειριση του Δημου Θεσσαλονικης, γνωμοδοτηση σε αγροτικο συνεταιρισμο εδεσσης χωριο παναγιτσα(διαχειριση οπλων εκατομμυριων ευρο), γνωμοδοτηση σε ομοσπονδια ΕΑΣΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Επισης απο του ιδιους κυκλους βγαινει η πληροφορια οτι ο μηχανισμος αυτος εισαγγελεων και βουρουτζη με καποιους καθηγητες πανεπιστημιου μακεδονιας, εχουν γνωματευσει τα τελευταια δεκα ετη σε πληΘωρα υποθεσεων, και στο δημοσιο.(κλοπη φπα. ,επιχειρησεις του Βατοπεδιου, ακινητα του βατοπεδιου, κλπ).
Ζητουμε να ακυρωθει ο διορισμος του βουρουτζη, και να ερευνηθουν τα περιουσιακα στοιχεια των εισαγγελεων σε βαθος.(ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ