Πρόσκληση σε bloggers

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους bloggers που θα ήθελαν να παραβρεθούν στο Συνέδριο και να το καλύψουν μέσα από τα blogs τους ή άλλα διαδικτυακά μέσα (video/audio podcasts, flickr, facebook, κλπ.). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μέχρι την Δευτέρα, 10/3 τα παρακάτω στοιχεία στο koes10@pasok.gr, με θέμα «blogger-παρατηρητής»:

1. ονοματεπώνυμο
2. τηλέφωνο επικοινωνίας
3. email
4. διεύθυνση blog ή άλλου διαδικτυακού μέσου
5. ποιές από τις ημέρες του Συνεδρίου θα μπορείτε να παρευρεθείτε.
6. σε περίπτωση που έτσι κι αλλιώς θα παραβρεθείτε στο Συνέδριο με κάποια άλλη ιδιότητα, παρακαλούμε να το αναφέρετε.»

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί 13-16 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (ΤΑΕ – ΚΒΟ – ΝΤΟ) είναι ένα πολυδιάστατο και μείζον πολιτικό γεγονός που θα περιλαμβάνει εκτός από τις εσωκομματικές διαδικασίες και πλήθος άλλων εκδηλώσεων και συζητήσεων για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, αλλά και αυτά που θα την απασχολήσουν το προσεχές μέλλον.
Η δημοσιογραφία των ΜΜΕ θα είναι βέβαια εκεί. Θεωρούμε όμως ότι δεν μπορεί να απουσιάζει η δημοσιογραφία των πολιτών.
Η προσπάθεια είναι να προσκληθούν όλοι όσοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα να υπάρχει και η απαραίτητη υποδομή στον χώρο του Συνεδρίου ώστε να τους υποστηρίξει σωστά.
Με δεδομένο ότι ένα παρόμοιο κάλεσμα γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα ήθελα να ζητήσω την κατανόησή σας για πιθανά οργανωτικά προβλήματα στο θέμα αυτό και την βοήθειά σας ώστε να αναδειχθεί η αξία της δημοσιογραφίας των πολιτών.
Τα ονόματα των προσκεκλημένων bloggers θα αναρτηθούν σε αυτή την σελίδα, το αργότερο την Τρίτη 11/3.

Για τον Τομέα Φόρουμ Διαλόγου και Προβολής Θέσεων της Γρ. ΚΟΕΣ,
Παναγιώτης Βρυώνης,
Υπεύθυνος Εναλλακτικών Μέσων Ενημέρωσης - bloggers

Δεν υπάρχουν σχόλια: